wie is bureau51 ?

bureau51 (anno 2004) verricht beleidsonderzoek binnen het sociaal domein en heeft tig tevreden klanten. Opdrachtgevers zijn gemeenten, zorginstellingen en cliƫntenorganisaties. Er is veel expertise opgedaan met streetlevel research: onderzoek waarbij burgers / zorgvragers GGZ, VZ, MO, OGGZ, VO, BW, LVB, enz. op locatie opgezocht worden en betrokken zijn bij het onderzoek.

bureau51 werkt bij soms complex te bereiken groepen, is regelmatig een bruggetje voor verschillende partijen, en houdt van onconventionele onderzoeksthemaā€™s en niet-dagelijkse locaties van onderzoek. Vaak vanuit het perspectief van bewoners en met oog voor de uiteenlopende belangen van verschillende professionele spelers in het zorgveld.

bureau51 stelt voor elk onderzoeksproject een kernteam samen. Dat team bestaat uit collega-onderzoekers, en soms ook uit zorgprofessionals, ervaringsdeskundigen of mensen met een bepaalde expertise die nodig is voor het uitvoeren van het onderzoek.

bureau51 voert onderzoeken uit met een korte doorlooptijd (meestal 4 maanden), wat betekent dat ook ’s avonds en in ’t weekend wordt gewerkt. Dat is ook nodig: onze doelgroepen bezoeken we op locatie, om daar te horen wat er leeft.

bureau51 werd in 2004 opgericht (als bureau EEVAA) door Esther van den Reek